dinsdag 3 april 2012

Vakantieoppas service

De vakantie-assistent regelt allerlei hand- en spandiensten in en om het huis terwijl u geniet van uw vakantie.

Is alles thuis geregeld, als u op vakantie bent? En wat te doen als u het zelf (tijdelijk) niet kunt? Door ziekte, afwezigheid of omdat uw vaste hulp met vakantie is?

Wilt u ook zonder stress op vakantie gaan? Wie zorgt voor de kat of het konijn? Wat doen we met de hond? Wie maait het gras, wie doet de post? Wilt u geen zorgen meer over alles wat nog gedaan moet worden voor vertrek? Heeft u geen tijd om de bedden te verschonen of de laatste was te doen?

Zoekt u een betrouwbare oplossing voor uw huis, achterblijvende huisdieren, tuin, kamerplanten en post? Lijkt het u een rustig idee als iemand af en toe een oogje in het zeil houdt, als u afwezig bent? Wilt u thuis komen in een lekker fris en opgeruimd huis? Heeft u er ook zo’n hekel aan dat de tuin helemaal verpietert tijdens uw vakantie? Lijkt het u niet heerlijk als bij thuiskomst de boodschappen al in de koelkast staan?

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van buren, kennissen of familie? Wie regelt alles als u er niet bent (of als u het zelf niet kunt)? De website van de Vakantie-assistent vertelt meer over dit unieke concept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten